Hiermee kunt u zich aanmelden bij een geavanceerde online suite met voorraadonderzoek, voorraadanalyse, geavanceerde portfolio-overzichten en meer. Games worden vaak gebruikt om kinderen te onderwijzen Leer uw kinderen essentiële financiële vaardigheden met deze leuke spellen Leer uw kinderen essentiële financiële vaardigheden met deze leuke spellen Financiële onderwerpen zijn niet altijd spannend voor kinderen, maar ze zijn essentieel om te leren. Met virtuele geldhandel heeft u een duidelijk inzicht in hoe de aandelenmarkt werkt. Beleggers die nieuw zijn op de aandelenmarkt, kunnen de markt uitproberen zonder echt geld te investeren. De lijst met grote makelaars waar Yahoo mee werkt: Duidelijke, eenvoudige, gratis app. 1 beoordeling in de Google Play Store.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitkomst van deze aandelengame-app omdat er geen echt geld wordt gebruikt. • Bedrijfsmagazine. Deze omvatten echte leercursussen - wat betekent dat u uw werkelijke geld niet hoeft uit te geven om u in te schrijven. Tik daarop en selecteer een ticker of voer een ticker in het zoekvak in. Ervaren beleggers kunnen deze app gebruiken om een ​​strategie te bedenken die voor hen werkt. Gelukkig is Robinhood beschikbaar voor Android- en Apple-apparaten. Virtuele aandelenhandel in India is een uitstekende manier om de basisprincipes van het handelen op de aandelenmarkt te leren. U kunt de onderstaande koppelingen gebruiken om door de koppelingen te bladeren... OF u kunt mijn huidige activiteit bekijken in de onderstaande spreadsheet.

Omdat het een oefencompetitie is, hoef je je geen zorgen te maken over al je in-game geld.

Allereerst is er niets te verliezen. Gecombineerd met alle klassen voor beginners tot gevorderden, kunnen leden aan de slag met het oefenen van strategieën in de realtime simulator van DAS Trader Pro om vertrouwd te raken met de markt en het platform. U hebt geen extra gereedschap of apparatuur nodig. Websites die aanbieden om virtuele aandelenhandelgames te spelen, zijn niet echt gereguleerd door enige autorisatie. Deze app is voor beursbeleggers - zowel nieuw als ervaren. Als het goed gaat met het team, gaat de voorraad omhoog en als het team slecht speelt, daalt de voorraadwaarde voor dat team.

Het gaat hier echter niet om echt geld. Het werkt met data echte markt om u zo dicht mogelijk bij het echte leven resultaten mogelijk. Analyseer bedrijven, plaats uw bestellingen en zie uw portefeuille groeien. Of wilt u liever leren van goedgekeurde cursussen? Een van de voordelen van deze app is dat je de wateren kunt testen voordat je erin springt. Omgekeerd biedt TradeHero handel in echt geld in geselecteerde landen. Maar de software en bijvoorbeeld de visualisaties van opties zijn uitstekend.

De simulator van TradeStation is compleet met onderzoekstools, aandelengrafiekindicatoren en toegang tot de communityforums waar u ideeën kunt uitwisselen met andere handelaren.

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van Het Gebruik Van Het Virtuele Handelsplatform?

Nu bent u klaar om met een echt beursscenario om te gaan met het gegeven virtuele geld. Daghandelstrategieën voor beginners, veel succes met het proberen om nauwkeurige gegevens te krijgen voor de elite wereld van private equity handelaren. Hier zijn de details. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor een account en meteen in te stappen. De brede ondersteuning van de beste virtuele aandelenhandel-app maakt het een geweldige app voor mensen die in verschillende delen van de wereld wonen. Uw handelsactiviteiten zijn volledig zonder risico. Houd er rekening mee dat deze app werkt met echte marktgegevens om u zo dicht mogelijk bij echte resultaten te bieden. Hoewel het spelen van virtuele spellen je niet tot een betere voetballer maakt, kan het je wel tot een betere aandelenhandelaar maken. Neem geen contact op met ondersteuning via recensies.

Tik op het menu en selecteer de optie Insider Trades.

Dus Is Het Je Tijd En Gebruik Waard?

U hoeft geen demat/handelsaccount te openen of een documentatieproces te doorlopen. U hebt dus altijd toegang tot uw laatste zoekopdracht naar aandelen. Je hebt een MarketWatch-account nodig om te spelen, maar je kunt je gratis aanmelden met je e-mailadres.

Uitgebreid voorraadnieuws. TradeHero leert handel door u toegang te geven tot een virtueel handelsplatform. Als je er echt van houdt, kun je zelfs het klassement opklimmen met je vaardigheden in aandelenhandel. Meld problemen of bugs niet via Play Store-recensies.

Merk op dat deze app werkt met echte marktgegevens om u zo dicht mogelijk bij echte resultaten te brengen. U kunt dat geld gebruiken om elke gewenste aandelen in elk land of op de aandelenmarkt te kopen en verkopen. Ondersteuning voor meerdere thema's, inclusief nachtthema. Registreer u gewoon met een e-mailadres en open het platform, dat enkele van de meest geavanceerde handelshulpmiddelen bevat die een belegger kan vinden.

Rankings en spel leaderboards zijn ook beschikbaar - het toevoegen van een extra element van concurrentie.

Referenties

Maar tegelijkertijd kan het zooo Frustating zijn. We hebben een stapsgewijze handleiding gemaakt om Stock Trainer te downloaden: Deze stockgame-app richt zich op het bieden van eenvoudige en betaalbare toegang tot hoogwaardige financiële informatie aan alle gebruikers. Er is een oefencompetitie voor nieuwkomers, dus je wordt niet in het diepe gegooid en gedwongen om te concurreren tegen ervaren spelers.

De app heeft ook een prestatiesysteem dat al uw handels- en leerinspanningen beloont. FinWiz is dus een van de beste Android-stock-apps die we hebben gevonden. Een virtuele aandelenhandel (ook bekend als papierhandel) is vergelijkbaar met de werkelijke handel waarbij u aandelen kunt kopen en verkopen. Het kopen en verkopen van aandelen in realtime is belangrijk, dus het is belangrijk om toegang te hebben tot meer geavanceerde effecten en ordertypen. Geen in-app aankopen. Met behulp van echte gegevens van de markten vindt de handel plaats in de context van een spel, wat kan inhouden dat men zich aansluit bij een bestaand spel of een aangepast spel maakt waarmee de gebruiker de regels kan configureren.

Begrijp alsjeblieft dat dit een bètaversie is en dat er binnenkort nog veel meer opwindende functies beschikbaar zijn.

Nu Populair

Voor degenen die zich zorgen maken over de toestemming 'Identiteit', wordt deze strikt gebruikt voor Google Sign In voor de app. Elke gebruiker kan de sterkte testen van de basis waarop hij/zij gaat handelen in aandelen. Merk op dat deze app werkt met echte marktgegevens om u zo dicht mogelijk bij echte resultaten te brengen. Ook, terwijl je de aandelenmarkt zelf zou kunnen gebruiken en gewoon opschrijven wat je koopt en de prijs ervan later controleren om te zien of je geld hebt verloren of gewonnen. Beleggers die nieuw zijn op de aandelenmarkt, kunnen de markt uitproberen zonder echt geld te investeren. Met behulp van deze platforms kunt u verschillende beleggings-/handelsstrategieën proberen zonder angst om uw echte geld te verliezen. Binnen het platform kun je ervoor kiezen om een ​​game met virtuele aandelen te spelen (in tegenstelling tot echte aandelen).

Bedrijf

Veel effecten zijn beschikbaar. Ontvang direct virtueel geld op uw account. Verder lezen: Het is een bescheiden verzoek om bugs, problemen te melden of vragen te communiceren via e-mail of Facebook-pagina. • Automatische dagelijkse back-ups op fouttolerante Firebase Cloud. Leer hoe de aandelenmarkt werkt, probeer verschillende handelsstrategieën zonder de angst om hard verdiend geld te verliezen. Net als bij de echte markten ondersteunt de app een verscheidenheid aan ordertypen en kunt u alleen handelen voordat de markten zijn gesloten. In deze simulator is alles virtueel, er is dus niets te verliezen.

Om je te helpen je strategie te bepalen, heeft Warrior Trading gewerkt om de realiteit zo dicht mogelijk te simuleren. Het motief achter het ontwikkelen van dergelijke apps is het cultiveren van een begrip van de werking van aandelenmarkten waardoor mensen echt kunnen begrijpen hoe slim te beleggen. Top 38 e-mail- en online-chatopdrachten vanuit huis, online chattaken zijn een mogelijkheid als u niet over een stille werkruimte beschikt en in de klantenservice wilt werken. In dit bericht gaan we bespreken hoe we virtuele aandelenhandelsplatforms in India kunnen gebruiken.

Als u Google Sign In niet gebruikt en in plaats daarvan een ander medium gebruikt om in te loggen, wordt de machtiging "Identiteit" niet uitgevoerd. Omdat we ons richten op cannabisaandelen, gebruik ik dus de marihuana-index voor Noord-Amerika, de VS en Canada om aandelen te vinden waarin ik geïnteresseerd ben. Wil je ook spelen? Het enige echte nadeel van de app is dat deze alleen beschikbaar is op Android Android: De app is momenteel beschikbaar in het Engels en is voor het laatst bijgewerkt op 13-09-2019. Met dit virtuele geld kunt u beleggen in verschillende activaklassen, zoals aandelen, grondstoffen, beleggingsfondsen en vaste deposito's. Reageer hieronder en deel uw mening en ervaringen over het gebruik van de bovenstaande beurssimulatoren om aandelenhandel te leren. Sommige aandelenmarktgames zijn helemaal niet gebaseerd op financiële markten.

Talen

TC2019 was ook de laatste 5 jaar op rij winnaar in onze Stock Trading Software Review. • Portfolio- en volglijstbeheer. Op telefoons wordt onder aan het scherm een ​​knop 'Ruilen' weergegeven. • Uitgebreid voorraadnieuws. Het is dus beschikbaar in de App Store en Google Play.

Beleggers gebruiken ook papieren handel om nieuwe en verschillende beleggingsstrategieën te testen. Virtuele handelsapps die op de markt aanwezig zijn, bieden virtueel of nepgeld. U begint met een saldo van €100.000, dat u naar eigen inzicht kunt beleggen. • Portfolio- en volglijstbeheer.

Geen in-app aankopen.

Wat Je Misschien Niet Leuk Vindt Aan De App?

Op basis van de actie die je onderneemt, verlies of win je. • 20 wereldwijde aandelenmarkten ondersteund. Ervaren beleggers kunnen deze app gebruiken om een ​​strategie te bedenken die voor hen werkt. De gegevensdekking is gewoonweg fantastisch en omvat bijna elke effectenbeurs op de planeet, waaronder aandelen, ETF's, Forex, Cryptocurrencies en nog veel meer. Al deze functies dragen bij aan een ervaring die perfect is voor degenen die serieus de ins en outs van de aandelenmarkt willen leren kennen.

U hoeft geen extra tijd te nemen.

De app is absoluut een 'moet proberen'. • Bedrijfsmagazine. In deze simulator is alles virtueel, er is dus niets te verliezen. ALLEEN VOORRAAD • Financiële informatie zoals EPS, P/E, dividendrendement, enz.

Als je met virtueel geld werkt, leer je veel en verlies je niets. U investeert alleen in virtueel geld. Lees onze Motley Fool Review en leer hoe u een rendement van 356% haalt! Het idee is om te experimenteren met de riskantere aandelen, die meestal veel kosten. Leer handelen met onze echte marktsimulator en gebruik het als een gids voor uw toekomstige investeringen. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor een account en meteen in te stappen.

Ondanks zoveel diepte in de simulator, is er ook een geweldig competitief en gamified aspect aan.

• Accountoverzicht met fantastische afbeeldingen.

Video En Schermafbeeldingen

Zorg ervoor dat u een paar minuten van uw dag besteedt om te spelen via de app op uw smartphone en controleer de activiteiten met betrekking tot aandeleninvesteringen. Let op: deze app is geen simulatie. Leer handelen met onze echte marktsimulator en gebruik het als een gids voor uw toekomstige investeringen. Het antwoord is met behulp van virtuele platformen voor aandelenhandel. • Ondersteuning voor stop-loss- en limietorders. Hier zijn enkele van de grote voordelen van de virtuele aandelenmarkt-app in India. Voor degenen die zich zorgen maken over de toestemming 'Identiteit', wordt deze strikt gebruikt voor Google Sign In voor de app. Het is verleidelijk om iemand anders voor u te laten beleggen, maar kunt u erop vertrouwen dat een robot uw geld overziet?

Het enige verschil is dat u niet met echt geld te maken hebt, maar met een virtueel geld.

• Ondersteuning voor meerdere thema's, inclusief nachtthema. Omdat aandelenhandel ook marktrisico met zich meebrengt, kunt u altijd wat geld verliezen - vooral als u een beginner bent. In plaats daarvan kunt u ons e-mailen voor ondersteuning. Dit kan u het vertrouwen geven om hands-on te beginnen met handelen Hoe te beginnen met beleggen in aandelen, zelfs als u een totale beginner bent Hoe te beginnen met beleggen in aandelen, zelfs als u een totale beginner bent Het betreden van de wereld van beleggen is niet eenvoudig , maar dankzij nieuwe, op algoritmen gebaseerde online tools kunt u meedoen, zelfs als u een beginner bent. • Bedrijfsmagazine. In de huidige simulatie van de app kunt u ook digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin, Peercoin en Dogecoin verhandelen.

Beoordeel Dit Product

Hoewel deze methode een beetje krachtig lijkt, is het eigenlijk heel goed om ervoor te zorgen dat u op zijn minst de basis kent voordat u begint met handelen in aandelen. Met apps die gerelateerd zijn aan het aandelen- en aandelenspel van Indiase aandelenmarkten, kunt u leren over beleggen in aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, vaste deposito's en andere. Onderweg leren ze ook de basisprincipes van financiën en leren ze de basisterminologie van beleggen, zoals momentumhandel, shorts en P/E-ratio's. Ooit Madden voor Xbox of PlayStation gespeeld? We ondersteunen momenteel geen StopLimit-handel in deze app, maar het komt binnenkort. Download dus gewoon Protrader SA om uw handelsaccount mee te nemen door uw marktrisico's te allen tijde te beheren. Begrijp alsjeblieft dat dit een bètaversie is en dat er binnenkort nog veel meer opwindende functies beschikbaar zijn.

Het gaat tenslotte niet om echt geld. Het is onmogelijk om rekening te houden met beleggerspsychologie omdat echte harde contanten geen risico lopen. TC2019 is ideaal voor diegenen die willen handelen en investeren in de U. Denk je dat simulators en games je de juiste vaardigheden kunnen leren om in aandelen te beleggen? Tenzij een machtigende instantie als SEBI deze spellen niet duidelijk maakt onder de bepalingen, kan het spelen van deze spellen niet als volledig legaal worden beschouwd. Geen freemium-functies. In plaats daarvan kunt u ons e-mailen voor ondersteuning.